LYSTFISKERI

FOREDRAG MED FISKETAPAS 
PÅ TØRNING MØLLE

Denne aften byder på en forrygende aften omkring lystfiskeri i de danske og nordiske lande.

Inden foredraget serveres der en fisketapas, hvorefter Jesper Nymann & Malthe Ryge Pedersen, vil tage jer med ind i deres verden.

kl. 17:00
Dørerne åbner

kl. 18:00
Fisketapas serveres m. friskbagt brød

kl. 19:00
Pause
Kaffe & småkager kan købes

kl. 19:30
Foredrag af Jesper Nymann & Malthe Ryge Pedersen

kl. 21:30
Tak for i aften

KOLD FISKETAPAS ANRETNING

Mozaik af laks med dild & chips
Skorzonerrod marineret kammusling
Crevettes roses rouille
Østers champagne sabayon
Grillet tun med wasabi mayonnaise
Wakame salat med chili sesam
Hummersalat Piment d’espallette
Brød med olivensmør

Inkl. 1 genstand

J

&

M

FOREDRAGSHOLDER

JESPER NYMANN & MALTHE RYGE PEDERSEN

Jesper Nymann har fisket det meste af livet. Barneskoene er trådt ved Karup- og Haderis å både med helt traditionelt orme- og spinnefiskeri og våd- og tørfluefiskeri. Især tørfluefiskeri kan få ham helt op at ringe. Bosnien er min anden destination. Jeg har fisket i British Columbia i de seneste 16 år, og kender Chilliwack og Vedder River ud og ind. Både når der er høj vandstand og når der er ganske lidt krystalklart vand, der skal fanges fisk i. Det er meget afvekslende fiskeri og ingen dage er ens. Jeg har brugt lang tid på at finde de spots, hvor der er fisk, men ikke mange mennesker. Jesper er en passioneret fisker, der bl.a. tilbringer flere måneder om året, i Canada for at fiske. Ligeledes står tørfluefiskeriet højt i både Bosnien og Lapland.

Todalselven i Norge og den historiske laksehytte i den mest betagende natur kan han heller ikke få nok af.

Malthe Ryge Pedersen startede med Aborrer og Skaller i naboens mose, sidenhen begyndte de grumme Gedder, samt mosens mystiske sudere at lokke mere og mere. Tingene tog for alvor fat i 8 års alderen, da Malthe’s fars daværende chef, mente at det var på tide at han fik en fluestang – han troppede op med en gammel tørflue stage i #4, gav ham en dags grundig instruktion i kasteteknik, diverse knuder og fluer mm. Malthe har sidenhen haft en utrættelig rejselyst, hvad enten det gælder hajer i den mexikanske golf, Roosterfish ved CostaRicas kyster, eller fiskeri efter den hvide stør i den mægtige Fraser eller i Lapland, for ikke af snakke om laksefiskeri Canada.

© All rights reserved – Designet af Danielle Gøller & Lettee Göller 2021

© All rights reserved
Designet af Danielle Gøller & Lettee Göller 2021